Activiteiten

Op jaarbasis organiseren wij 3 tochten:

Paastocht die steeds op Paaszondag georganiseerd wordt. Op deze tocht organiseren we ook een zoektocht voor kids en is er tal van kinderanimatie.
Hierop mogen we ieder jaar zo ongeveer 1000 deelnemers verwelkomen. Startlocatie: Sporthal E. Soens Singel 57 1853 Strombeek-Bever.
Abdijtocht, 2de zaterdag van juli. Dit is een wandeling in zomerse sfeer in een prachtig kader. Met afstanden tot 42 km is dit een mooie training voor de 100 km dodentocht, vierdaagse van de IJzer en tal van andere lange afstands-wandelingen. Startlocatie: Kantine KSC Grimbergen Pastoor Woutersstaat 1850 Grimbergen.
Singeltocht op de eerste zondag na Allerheiligen, tevens wisselbekertocht. Dit is de grootste organisatie waar we om en bij de 2000 deelnemers verwachten. Startlocatie: Sporthal E. Soens Singel 57 1850 Strombeek-Bever.

Organisaties enkel voor leden.

Algemene ledenvergadering met aansluitende receptie in januari en is gratis voor leden.
Kaas- en wijnavond in februari gratis en enkel voor leden die tenminste aan 1 van de 3 organisaties hebben meegeholpen.
Verkenning van het parkoers enkele weken voor onze eigen tochten.
BBQ of kippenfestijn in mei-juni met kleine aperitief wandeling vooraf en najaarswandeling in september met gezellig etentje.
Op jaarbasis worden een 4-5tal busuitstappen georganiseerd naar bevriende wandelclubs her en der verspreid over het ganse land. Zo komen de singelwandelaars in alle uithoeken van België, van de Westkust tot de Scheldevallei, van de Limburgse heide tot putje Ardennen, …Deze uitstappen staan vermeld in ons clubblad en vertrekken steeds aan de singel.
Wij gingen wandelen in Zwitserland, Sankt Moritz(2015), Zinal(2016), Leysin(2017), deelname aan de MESA vierdaagse wandeltocht in de Ardennen.