Wandelvakantie Wengen van 16 tot 24 augustus 2021

Onze geplande Intersoc wandelvakantie naar de Zwitserse bergen kon dit jaar niet doorgaan wegens de Corona crisis en is verplaatst naar volgend jaar van 16 tot 24 augustus 2021. Deze maal reizen wij samen met Wandelsport Vlaanderen naar het Intersoc hotel in Wengen aan de voet van de Jungfrau. Opstapplaats autocar in Strombeek-Bever.

De mensen die ingeschreven waren hebben ondertussen een voucher met waardebon gekregen van Intersoc met het reeds betaalde bedrag. Degenen die volgend jaar wensen mee te gaan kunnen vanaf nu reeds inschrijven, en tot 30/11/2020 is een vroegboekkorting van 10 euro per persoon. De personen die een voucher kregen kunnen deze gebruiken voor deze reis en eventueel kan ik hetzelfde inschrijvingsformulier gebruiken. Daarvoor heb ik de voucher gegevens nodig, bon nummer en eventueel het reeds gestorte bedrag, anders moet men mij een nieuw inschrijvingsformulier vragen.

De prijs bedraagt voor de periode van maandag 16 tot dinsdag 24 augustus 2021 in hotel Palace 1054€ p/p toeslag single kamer 152 € en voor hotel Edelweiss 942 € zonder toeslag voor single kamer. Prijs all inn in het hotel, vervoer per autocar met opstap in Strombeek en vervoer ter plaatse (uitstappen en wandelingen, niet de supplementen) inbegrepen.

Dit alles natuurlijk op voorwaarde dat het Corona beestje getemd is.

Verdere inlichtingen zie: https://www.wandelsportvlaanderen.be/nl/activiteiten/238/wandelvakanties rubriek Wengen of via secretariaat_singelwandelaars@hotmail.com