Wijzigingen programma en clubwerking tgv het Coronavirus

Tengevolge de problemen rond het Corona virus zijn wij genoodzaakt de clubwerking en ons programma aan te passen. Dit betekent in chronologische volgorde:

Annulatie van onze Grimbergse Kouters Tocht van zaterdag 13 maart.

Annulatie busreis naar De Klinge voorzien op 19 april. De leden die inschreven voor deze bus hebben de keus: ofwel kunnen zij deze som voorbehouden voor de volgende bus naar Deurle voorzien op 4 juli ofwel kunnen zij het geld teruggestort krijgen. Opgelet men is niet automatisch terug ingeschreven en gelieve in ieder geval het secretariaat te verwittigen.

Vlaanderen Wandelt op 26 april met carpooling naar Asse is eveneens afgelast. Onze penningmeester zal de 2 euro terugbetalen aan de ingeschrevenen.

Vlaams-Brabant Wandelt in Zaventem op zondag 10 mei is afgelast. De voorziene voucher voor gratis inschrijving met consumptie gaat niet door.

Annulatie van onze voorjaar’s wandeling op zaterdag 16 mei.

De oefentocht op zaterdag 30 mei is afgelast

Alle activiteiten in juni zijn afgelast. De wandelreis naar Wengen is verplaatst naar augustus 2021. De Mesa is eveneens afgelast.

Alle wandelingen van Wandelsport Vlaanderen zijn afgelast tot en met 31 juli, dus de buswandeling naar Deurle op 4 juli en onze Abdijwandeling van 11 juli zijn afgelast.

De bus naar Gits (6 september) is afgelast.

De voorziene najaarswandeling is vervangen door de wafelwandeling (19 september)

De voorziene oefentocht van 17 oktober gaat voorlopig door en er komt een bijkomende wandeling op 15 november en op 12 december. (enkel voor clubleden)

Onze Singeltocht van 8 november is afgelast.

De voorziene buswandelingen naar Chevetogne (14/11) en Antwerpen (20/12) zijn afgelast.

Raadpleeg ook regelmatig het nieuws en de updates op de site van de wandelfederatie