Actie ledenwerving

Om de wandelclubs een boost te geven, heeft WSVL beslist om het lidgeld dat je vanaf nu betaalt aan een wandelclub te laten gelden tot 31 december 2022.

Dus als je nu lid wordt, krijg je er een half jaar bij.

Iedereen is welkom in onze club, jong en oud, ook minder mobile mensen, sportievelingen maar ook de rustige genieter.

Vanaf nu betaal je als volwassene 18 euro en kinderen tot 12 jaar 12 euro voor anderhalf jaar lidmaatschap van de Singelwandelaars. Je ontvangt een attest waarmee je je inschrijving geheel of gedeeltelijk kan terugvragen aan je ziekenfonds.

Voor de prijs moet je het dus niet laten 😉

Maar er is meer. Lid zijn van de Singelwandelaars biedt tal van voordelen. De club organiseert regelmatig evenementen voor de leden zoals wandelingen met versnaperingen, oefentochten, onze kaas en wijn avond, nieuwjaarsreceptie en, niet te versmaden onze dag uitstappen. Met de autocar gaan we zo’n 4 of 5 keer per jaar op uitstap om te wandelen bij een bevriende wandelclub.

Als lid van de Singelwandelaars krijg ook tweemaandelijks ons clubblad ‘De Sloef’ in de brievenbus zodat je tijdig op de hoogte bent van de komende evenementen.

Wees maar zeker, voor de busuitstappen moet je er snel bij zijn.

Als lid van WSVL heb je nog een aantal extra voordelen. Zo ben je verzekerd voor alle wandelactiviteiten in binnen- en buitenland. Vanaf 2022 bedraagt het inschrijvingsgeld per wandeltocht slechts 1,5 euro terwijl een niet-lid 3 euro zal betalen. Voor dit bedrag kun je beter een pintje drinken 😁. Je krijgt korting op de webwinkel van WSVL. Je kan ook meegaan op wandelvakantie, zoals dit jaar bijvoorbeeld van 7 tot 15 september naar Bad-Hofgastein, Oostenrijk, (in samenwerking met Intersoc) aan democratische prijzen.

Wil je lid worden van de Singelwandelaars kun je het contactformulier gebruiken van deze website of stuur een mailtje naar secretariaat _singelwandelaars@hotmail.com.

De voordelen vanuit WSVL volgen automatisch uit je lidmaatschap bij de Singelwandelaars.

Wees er snel bij want onze ‘welkom terug’ wandeling voor leden vindt plaats op 21 augustus en onze  eerstvolgende wandelbus staat gepland op 5 september.

Het bestuur van de Singelwandelaars wenst de nieuwe leden van harte welkom.

Frans

secretaris Singelwandelaars