Singeltochten 2019

Singeltocht 2019

Klik op een afstand (link) om het betreffende parkoers op kaart te bekijken.

Op uw smartphone kan het parkoers gevolgd worden,ook tijdens de wandeling, een pijltje geeft de positie en de richting aan. Kopieer de QR-code en open de link.

In ons restaurant, zaal naast de inschrijvingen: Vol-au-vent met frietjes

AFSTAND: 5km= lokale wandeling, Onder de ring door tot de psychiatrische instelling Sint-Alexius, terug onder de ring naar wijk het “Haneveld” naar de wijk de “Piereman”, langs de vijver en de sportterreinen en zwembad naar het centrum van Strombeek (kerk) en terug naar startplaats. Parkoers ook geschikt voor andersvaliden en buggy’s.

AFSTAND: 8km=Naar Grimbergen: splitsing na Sint-Alexius richting Grimbergen via rustige verharde landelijke wegen naar het centrum met de basiliek (zeker het bezoeken waard), de abdij en volkssterrenwacht MIRA en langs de Maalbeek naar de Liermolen en iets verder naar de rustpost in de Charleroyhoeve. Wij keren terug naar Strombeek via het Prinsenbos, Spaanselindebaan en de Grimbergse steenweg. Parkoers ook geschikt voor andersvaliden en buggy’s.

AFSTAND: 13km=Zoals de 2 vorige wandelingen gaan we ook onder de ring maar nemen nu de splitsing vóór Sint-Alexius de landweg naar links en komen uit in Grimbergen aan de Gravenmolen. Wij steken de Wolvertemse steenweg over en gaan zo naar het landelijke Beigem waar een rustpost voorzien is “de Zevensterre” rechtover de kerk. Wij keren terug via een bijkomende rustpost in de “Charleroyhoeve”(halverwege Beigem en Strombeek) en zo via Grimbergen centrum en het Prinsenbos terug naar Strombeek.

AFSTAND 18km=We volgen de 13 km tocht tot aan de rustpost in Beigem en dan nemen wij de splitsing en volgen de pijlen die ons in het Lintbos brengen.Terug naar de Zevensterre Beigem. Daarna via de Tommenmolen en de Maalbeek naar het centrum van Grimbergen en het Prinsenbos terug naar Strombeek.

AFSTAND 25km=We volgen de 13 km tocht tot de rustpost in Beigem en nemen vervolgens de splitsing naar Humbeek. Via de visvijver volgen we het zeekanaal tot aan de verbrande brug waar in de sporthal een rustpost voorzien is. Daarna keren wij terug richting Humbeek maar wij slaan af naar de rustpost in Beigem “Zevensterre”. Terug via het Zonneveld en de Tommenmolen naar Grimbergen Prinsenbos en zo naar Strombeek.

AFSTAND 32km= We volgen de 25 km tocht tot de 2de passage langs de zevensterre. Wij doen er nog een lus bij en gaan door het lintbos terug naar Beigem. Terug via Grimbergen centrum en het Prinsenbos om zo naar Strombeek terug te keren.